close menu icon
Kapcsolat

Irány Pécs

Irány Pécs Nonprofit Kft.

Hallgasd MOST az Irány Pécs által ajánlott rádiók műsorát!

close menu icon
Támogatás bezárása

Nélkülözhetetlen felszerelések házi kedvencünk számáraMagazin

Hírek és aktualitások. Programokról és eseményekről szóló beszámolóink, valamint hasznos tippeket és információkat nyújtó cikkek.

Facebook
X
LinkedIn

A rutinos gazdik jól tudják, hogy nem egyedül a táplálásuk kulcskérdés, hanem az ideális környezet megteremtése is. Ehhez pedig alapvető, hogy bizonyos felszereléseket és kiegészítőket beszerezzünk. Milyen eszközök elengedhetetlenek?

Alapkellékek kedvencünknek

Feltett szándékunk, hogy állatunknak a legjobb körülményt biztosítuk, hogy valóban egy szerető, családias légkörben érezhesse magát? Szerencsére nincsen nehéz dolgunk, ugyanis a Deconline.hu házi kedvenceknek való termékpalettájában minden nélkülözhetetlen felszerelést elérhetünk.

Etetőtálat, amelyből elégedetten falatozhat bundás barátunk, itatótálkát, amely strapabíró, nehezen feldönthető. Választhatunk azonban kombinált felszerelést is, amely önitató, és tartalmaz egy kisebb rekeszt a táp elhelyezésére is.

A párnácskák, kényelmes fekhelyek épp olyan fontosak négylábú szőrmókunknak, mint számunkra a kanapé. Meg kell teremtenünk a pihenősarkot, ahol napjában többször is kedvére sziesztázhat. Érdemes több fekhelyet is beszerezni, egyet a hálószobánkba, egyet a nappaliba, ha pedig kinti kedvenc, akkor a teraszra vagy a kutyaházba. Mindenképpen komfortos, puha, mégis tartós alapanyagból készültet válasszunk. Lényeges szempont továbbá, hogy egyszerűen tisztítható is legyen.

Ne feledkezzünk meg az apró játékokról sem, főleg, ha egy kölyköt nevelünk, számára kiemelten lényeges, hogy a nap minden percében lekösse magát. Persze egy-egy bohókás kellék még nem helyettesíti a szabadban töltött aktív órákat.

Speciális bútorok, mászókák, kaparófák

Cicás gazdiként nem hiányozhat otthonunkból néhány kaparófa sem, hiszen macskánk karmainak koptatása ez esetben a választott kiegészítőn történik, nem pedig a kedvenc kanapénkon. Az ösztönös cselekvését elnyomni nem lehet, és nem is szabad, gondoskodnunk kell tehát arról, hogy megfelelő eszköz álljon rendelkezésére. Remek választás például a különálló kaparófa mellett egy komplett macskabútor, amely többszintes, alul bújókával, fent pedig egy pihenőállomással. Így lehetősége nyílik a magasban sziesztázni, ha épp nézelődni támad kedve, ugyanakkor el is vonulhat az alsó bújókába. A multifunkciós bútorok kaparófelületet is tartalmaznak.

Nyakörvek, pórázok, praktikus kellékek

Állatunk fajtájának függvénye, hogy milyen plusz felszerelések beszerzése javasolt, például egy hosszú szőrrel rendelkező állatkának a bundája ápolására is nagyobb figyelmet kell fordítani, ehhez pedig fésű, kefe, speciális sampon is elengedhetetlen.

A felelős kutyatartók jól tudják, hogy póráz nélkül nem indulhatnak útnak, így ennek beszerzése is alapvető, nem csupán a szabályok miatt és a környezetünk érdekében, hanem a kutyus biztonsága végett is létfontosságú. Elég, ha egy pillanatra megijed egy hangosan szirénázó mentőautótól és máris kész a baj.

Legyünk előrelátóak és szerelkezzünk fel hasznos kiegészítőkkel, hogy állatunk számára a legoptimálisabb életteret biztosítsuk.

Facebook
X
LinkedIn

Pécs városát és turizmusát érintő  hírek és aktualitások. Programokról és eseményekről szóló beszámolóink, valamint hasznos tippeket és információkat nyújtó cikkek.

Pécs anno

Régen ezen az 5 strandon csobbantak a pécsiek

HULLÁM: az ország harmadik strandja volt, amelyet hullámgéppel láttak el A Hullámfürdőt sokan

Tovább olvasom
Magazin

Milyen migrén piercing fajták vannak?

A migrén hazánkban szinte népbetegségnek számít. A tüneteket eredményesen lehet csökkenteni a migrén

Tovább olvasom
MagazinTurizmus

Nyaralj személyi hitelből!

Az idén is szeretnél menni nyaralni, de nem jön ki a matek? Van rá megoldás, hogy végre ki tudj

Tovább olvasom

Üzenetküldése

Amennyiben kérdése lenne hozzánk keressen fel minket elérhetőségeinken, vagy küldje el kérdéseit üzenet formájában űrlapunk kitöltésével.